Единство в Любовта

Скъпи приятели, в събота, 6.04.2024 г., в международния конгресен център в Бургас, ще бъдем в любящото присъствие на три слънца, чиито слова са божествена искра, запалваща огъня на Любовта в жадните ни за Бог сърца.

Кану Баба ще ни напомни, че Вечността, чака зад прозрачната врата на всеки един момент,

Елеазар Хараш ще разкрие тайните на чистия суфизъм, а

Д-р. Мустафа Татджъ ще ни разкаже за безсмъртния Юнус Емре, който е вдъхновяващо доказателство, че „влюбените не умират“.

Събитието ще започне с илахии по текст на Юнус Емре, изпълнени от сладкогласните славеи от групата „Ашколсун“ и ще завърши с концерт „Единство в любовта“ на сестри Апостолови, братя Якъбови и Константин Кучев.

За всички, които искат да поддържат огъня на тази пролетна магия и след събитието, сме подготвили възможност да отнесете с вас парченце от нея с книгите на Мевляна, на Юнус Емре, на Елеазар Хараш, на Кану Баба, които можете да закупите на място.

Новата книга с лекции на Кану Баба – „Кеншо“, както и книгата „Любовният танц на Съществуването във вечното настояще“ на английски, които успяхме да подготвим за вас буквално дни преди събитието, ще очакват своите вдъхновени читатели на щанда на издателство „Ом Намо Нараяна“ и „Портал 12“.

Защото истинското слънце никога не залязва.

И защото тази зора вечно се зазорява в сърцата на влюбените.

Мария Георгиева
admin@premananda-bg.com
Няма коментари

Коментирай